Home Printmaterialen tegen de wand akoestisch paneel op maat

akoestisch paneel op maat

akoestisch paneel op maat
  • akoestisch paneel op maat
  • akoestisch paneel op maat

Akoestische wandpanelen zijn geluidsabsorberende panelen die het akoestisch effect kunnen verbeteren door de nagalm van de ruimte te verminderen en hierdoor iedere ruimte te transformeren naar een comfortabele plek waar het prettig wonen, werken en verblijven is. Naast het plafond is de wand het meest gebruikte oppervlak voor akoestische oplossingen. Akoestische panelen hangen in het gezichtsveld en daarom is het uiterlijk van deze panelen vaak van groot belang. 

Ontspanning en focus op de werkvloer

Akoestische wandpanelen zijn met name erg effectief in kleinere en smalle ruimtes. Zakelijk worden deze akoestische panelen dus vaak toegepast in vergaderruimten. Ze zorgen voor meer ontspanning en focus op de werkvloer, wat resulteert in betere prestaties van medewerkers en een lager ziekteverzuim. Akoestische wandpanelen kunnen ook voor de horeca, theaters en musea op maat worden gemaakt. Deze panelen zijn een welkome toevoeging om gasten en bezoekers een aangenaam en ontspannen verblijf, zonder overlast te bieden.

Volledig gepersonaliseerd en op maat

Naast de akoestische waarden van deze geluidsabsorberende panelen bepaalt uiteraard ook het design welke oplossing voor u het best is. De specialisten van Prints van Oranje denken graag met je mee over welk wandpaneel voor jou het meest geschikt is. Met een eigen ontwerp, print of dessin integreer je de geluiddempende panelen moeiteloos in een bestaand of nieuw interieur. Ze worden volledig naar wens op maat gemaakt en geleverd in een gemakkelijk te monteren aluminium frame. Zo is jouw persoonlijke wandpaneel niet alleen een lust voor het oor maar ook een lust voor het oog!