Home Printmaterialen tegen de wand textielframe op maat

textielframe op maat

textielframe op maat
  • textielframe op maat

Textielframes zijn in verschillende formaten en soorten leverbaar en kunnen voor verschillende gelegenheden worden gebruikt. Van beurzen, showrooms en evenementenlocaties tot hotels, horecagelegenheden en retail omgevingen. Maar ook voor thuis zijn de textielframes zeer geschikt om eenvoudig en snel het doek te wisselen, zodat je een compleet nieuwe veranderingen kunt doorvoeren in je interieur. Met behulp van op maat gemaakte textielframes kan een frame worden gemaakt dat geschikt is voor alle situaties. 

Personaliseer je textielframe

Doordat de framemaat altijd overeenkomt met de canvasmaat, zorgt het voor een prachtig resultaat. Één van de grote voordelen van het textielframe is de duurzaamheid en het gemakkelijk verwisselen van doek. Hiermee creëer je eenvoudig verschillende sferen in je omgeving. Personaliseer je frame met je eigen ontwerp, prints of foto's en stem hem zo perfect af op ieder interieurconcept.  Voor stoffen die eenvoudig te monteren zijn, kunt u kiezen uit vele soorten brandvertragende polyester stoffen. Alles is mogelijk. Van fijne, matte stoffen tot stoffen met meer structuur en ook waterafstotende stoffen behoren tot de mogelijkheden.

Textielframe op maat kopen?

Wil je de visuals op jouw wand regelmatig kunnen wisselen? Ga dan voor onze textielframes op maat! Met keuze uit verschillende framediktes, kleuren en afmetingen kunt je jouw eigen textielframe helemaal naar wens samenstellen. Daarnaast zorgt het textielframe voor een betere akoestiek in lege ruimtes. Wil je jouw wandpresentatie extra in de spotlight zetten? Kies dan voor een frame met LED-verlichting!