Home Printmaterialen voor het meubel meubelstof op maat

meubelstof op maat

meubelstof op maat
  • meubelstof op maat
  • meubelstof op maat
  • meubelstof op maat
  • meubelstof op maat

Op zoek naar een stijlvolle print voor de loungebanken in je hotel, restaurant of winkel? Dan ben je bij Prints van Oranje aan het juiste adres! Onze meubelstoffen zijn ideaal voor het vernieuwen van meubels, zonder dat er nieuwe meubelstukken aangeschaft hoeven te worden. En meubels stofferen is eenvoudiger dan men vaak denkt. Met onze personaliseerbare printstof kun je een oud meubelstuk er relatief eenvoudig weer als nieuw uit laten zien. 

Kleur en structuur bepalen de look & feel

Er zijn enorm veel soorten meubelstof verkrijgbaar, maar het is zo nu en dan lastig te beoordelen welke stof geschikt is voor jouw meubelstuk. Met keuze uit diverse soorten stoffen met ieder hun eigen unieke uitstraling, zetten we jouw wensen en creatieve ideeën om naar een geschikte meubelstof op maat. Dankzij onze sublimatie-printtechniek wordt ieder ontwerp fotorealistisch en in de hoogste kwaliteit op de stof geprint. Het resultaat is een slijtvaste en kleurechte meubelstof die niet vervaagt en ervoor zorgt dat jouw meubelstuk jarenlang mooi blijft!

Geschikt voor intensief gebruik

Al onze personaliseerbare meubelstoffen zijn geschikt voor intensief gebruik en toepasbaar in de projectmarkt. Ze beschikken niet alleen over brandvertragende eigenschappen, maar zijn ook uitsluitend geprint met milieuvriendelijke inkt. Voor ruimtes waar hygiëne een belangrijke rol speelt, kun je kiezen voor een speciale antimicrobiële stof. Dit bewijst maar weer dat praktisch niet saai hoeft te zijn!