Home Printmaterialen voor het raam gordijn op maat

gordijn op maat

gordijn op maat
  • gordijn op maat

Je huis is de plek waar je tot rust komt na een drukke dag en daarom is het van belang dat je je er thuis voelt. De kleuren van je interieur spelen daarbij een belangrijke rol. Met de toevoeging van een eigen ontwerp of print op je gordijnen, creëer je voor jezelf een omgeving vol sfeer en comfort. Gordijnen zijn ideaal voor het creëren van privacy en het verduisteren van ruimtes. Dankzij hun goede akoestische eigenschappen zijn ze daarnaast ook erg geliefd als aankleding van grote en hoge ruimtes, waar snel geluidsoverlast ontstaat door vervelende echo en nagalm.

Gepersonaliseerd printgordijn

In wat voor stijl of met welk interieurthema je ook werkt, onze personaliseerbare printgordijnen worden volledig op maat voor jou gemaakt. Omdat je bij Prints van Oranje jouw gordijnen op maat laat maken, bepaal jij zelf de lengte en breedte van de gordijnen en de soort plooi. Ben je op zoek naar de juiste combinatie van texturen en kleuren? Onze specialisten geven je graag advies over het best passende gordijn voor jouw project!

Diverse afwerkingen en materialen

Van donker makende dim-out of volledig verduisterende black-out stoffen, onze gordijnen worden lichtecht, slijtvast en standaard brandvertragend uitgevoerd. Zeer geschikt voor theaters en filmzalen, hotelkamers en spreek- en presentatieruimtes, maar ook voor privékamers in de zorg of woonruimtes als de slaapkamer. Door te kiezen voor verschillende afwerkingen, zoals ringen, enkele of dubbele plooien of een waveplooi, creëer je het ideale kamereffect voor je gordijnen.