Home Printmaterialen voor het raam inbetween op maat

inbetween op maat

inbetween op maat
  • inbetween op maat

Inbetween gordijnen zitten qua lichtdoorlatendheid tussen overgordijnen en vitrage in. Inbetweens zijn transparante gordijnen, maar hebben een iets dikkere/vollere stof dan vitrages. Ze kunnen enkel worden gebruikt, maar ook in combinatie met mooie overgordijnen. Inbetweens zorgen ervoor dat het daglicht meer gefilterd de ruimte binnenkomt. En ze scheiden sfeervol jouw binnenleven van het buitenleven en geven op deze manier een huiselijke en warme sfeer. Zo heb jij je privacy zonder dat je de ruimte volledig hoeft te verduisteren en het contact met buiten verliest. Erg geschikt dus voor de woonkamer, werkkamer of bijvoorbeeld de keuken.

Persoonlijk ontwerp

De hoeveelheid lichtinval en de mate van privacy die geboden wordt, is afhankelijk van de dikte van de stoffen. Alle stoffen hebben een unieke structuur en zijn door Prints van Oranje leverbaar in meerdere populaire kleuren. Onze inbetweens worden enkel gemaakt van de beste kwaliteit stoffen. Inbetweens zijn niet voor niets een populair type gordijn; ze vallen in nagenoeg ieder interieur in te passen. Helemaal als je jouw inbetween personaliseert met een eigen print, foto of ontwerp.

Afwerking naar keuze

Bij Prints van Oranje vertalen we jouw wensen naar een lichtechte en slijtvaste gordijnstof op maat. Standaard gemaakt van brandwerend materiaal en projectgeschikt. Met keuze uit diverse soorten afwerkingen zoals dubbele plooi, enkele plooi, waveplooi of ringen maak je jouw persoonlijke inbetween helemaal af.