Home Printmaterialen voor het raam raamfolie op maat

raamfolie op maat

raamfolie op maat
  • raamfolie op maat

Met onze personaliseerbare raamfolies creëer je gegarandeerd blikvangers die van de want af spatten! Met raamfolie voorkom je inkijk en creëer je privacy. Dit maakt raamfolie dan ook een praktisch en stijlvol alternatief voor gordijnen. Door je eigen prints of dessin toe te voegen, kun je de raamfolie perfect laten matchen met de rest van je interieur of huisstijl. Het is mogelijk om de raamfolie volledig op maat te bestellen, waardoor je niet meer zelf de plakplastic hoeft te snijden.

Laat je raam spreken

Grote raampartijen ogen vaak kaal en kil. Daarnaast is er veel inkijk en is het meestal niet sfeervol. Dit is gemakkelijk op te lossen door het gebruik van raamfolie. Het folie voorkomt vervelende schitteringen in de ruimte en zorgt ervoor dat het minder warm wordt, maar toch laat het folie voldoende licht door. Het lichtdoorlatende folie is eenvoudig aan te brengen en in diverse effecten beschikbaar. Ben je op zoek naar een folie met eenzijdige doorkijk? Dan is ons one-way vision raamfolie echt iets voor jou!  Daarnaast hebben wij gezandstraald raamfolie voor een melkglas-effect, helder raamfolie voor een volledige doorkijk langs je print of semi-transparant raamfolie voor meer privacy in de ruimte

Raamfolie voor binnen en buiten

Raamfolie is geschikt voor zowel binnen als buiten. Zo is het lichtdoorlatende folie zeer geschikt voor behandelkamers en spreekruimtes in de zorg en voor scholen of vergaderruimtes. Daarnaast worden onze raamfolies ook veel gebruikt voor winkels, bankkantoren of gewoon bij jouw thuis!