Home Printmaterialen voor het raam voile op maat

voile op maat

voile op maat
  • voile op maat
  • voile op maat

Hou je van daglicht, maar wil je toch een zekere mate van privacy? Dan zijn onze transparante voile gordijnen zeker iets voor jou! Deze lichtdoorlatende gordijnen zijn gemaakt van een zachte, lichte stof en staan ook wel bekend als vitrage. De fijn geweven gladde stof laat erg veel licht door. De lichtinval in de ruimte wordt warm en aangenaam gefilterd door deze voile. Daarnaast draagt deze stof bij aan het beperken van de inkijk van buitenaf. Op die manier wordt er op een subtiele wijze daglicht binnen gelaten en creëert de voile een intieme sfeer, zonder het contact met de omgeving te verliezen.

Huiselijke en warme sfeer

Maak je voile gordijnen nóg sfeervoller en persoonlijker met een eigen ontwerp of dessin. Met onze voile gordijnen creëer je een huiselijke sfeer, op een natuurlijke manier. Deze soepel vallende vitrage geeft een ruimtelijk gevoel en is toepasbaar in iedere ruimte. Of je nu kiest voor een eigen foto, uitgesproken dessin of subtiel kleurverloop, onze voile gordijnen sluiten naadloos aan bij ieder interieurconcept. Wil je graag een print of foto die doorloopt over meerdere gordijnen en wil je er voor zorgen dat deze perfect op elkaar aansluiten? Ook dat is mogelijk! In welke hoogte of breedte is volledig aan jou, onze voile gordijnen worden precies op maat voor jou ontworpen.

Eenvoudig zelf jouw voile ophangen

Jouw voile op maat wordt compleet klaar voor gebruik geleverd. Op die manier kun je de vitrage direct ophangen aan een rail of een hoede. Daarnaast zijn al onze vitrages projectgeschikt en standaard gemaakt van brandvertragende stof.